Post by tegahichanqui on Mar 13, 2022 3:27:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Is It Love? Ryan - lovestory ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Is It Love? Ryan - lovestory IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal a végtelen primogemeket ▞▞▞
▞▞▞ Is It Love? Ryan - lovestory 2022 version ▞▞▞
Jó játék, de borzasztó sokat kell várni az energiára, amivel lehet játszani egy pár mondatot naponta....
Szeretném magasabbra értékelni, de az energiaegyensúly borzasztó. 300 1 nap alatt, 10 energia csaponként, és néhány csap csak annyit tesz, hogy "..." és nem, nem túlzok.
Problémám volt a táblagépemmel, és vissza kellett állítani a gyári állapotot. Újratöltötte ezt a játékot, és a kezdeti liftes jelenet megváltozott. Újra és újra és újra megváltoztattam a döntéseimet, és nem tudom visszaszerezni a történteket. Változtattál a sztorin?
Arra kényszeríti, hogy hirdetéseket nézzen anélkül, hogy energiát adna. Kifogytam az energiámból, és 12 órával később visszatértem játszani, és csak egy akcióra volt elég energiám.
nagyon bosszantó, hogy a már megtekintett sztorit, amiért újra megnéztük, erre energiát kell fordítanunk. Miért ne lehetne csak nekünk ingyenes?
Nekem nagyon bejön ez a játék!!!❤
Extra fejezetek fizetések!
nagyon kár ,h0gy nem magyar!!!!!
Ich liebe diese story!!!
Imádom azokat a játékokat, amiket ti csináltok, de ez most folyamatosan frissítést kér tőlem, hogy folytathassam a játékot, ami nem jelenik meg nekem az alkalmazásboltomban, és emiatt nem tudok vele játszani, és ez pokolian feldühít !
Lassan töltődik az élet, csak pár mondatot lehet játszani naponta! Ha több kell,akkor fizetős....
Jó a játek meg minden de sokat kell várni ez energiáért.😐
Naponta csak néhány mondatot olvashatsz (amelyek többsége ismétlődő és szükségtelen), és az energia nagyon drága és nem éri meg! Nagyon unalmas!
Úgy tűnik, az adott energia nem elég, és még mindig nem elég, még akkor sem, ha megtekinti a hirdetéseket, és több energiáért játssza a minijátékot, amely már nem is játszható. kár, hogy jónak tűnik a történet. több energiáért kell fizetni.
Igazán szép játék lenne, de mindent elrontasz fizetéseddel, nem tudjuk játszani a titkot, mert meg kell fizetni a bénát, de már csak annyit keresel, hogy plusz energiát fizetsz. Mondhatnánk, hogy megölöd a szórakoztató részeket
Halaaaaa😂😂😂😂😂😃
Keves az energia es igazabol nem az en donteseimen mulik. Hanem abból valaszthatok amit kidob a jatek ...de azert nem rossz
Azt javaslom, hogy gondoljon valami másra az energia helyettesítésére. Az energia felhasználása szívás. Aggódnia kell más játékosok visszajelzései/értékelései miatt is. Fogadok, hogy ugyanazt mondták. Összességében a sztori rendben van. Néhány dolgot azonban mielőbb javítani kell. Kösz
Mi tetszik tanto
Fizetni kell az energiáért? Fúj te.....Felháborító....
Is It Love? Ryan - lovestory Симулационни waj
Utáltam. Nagyon unalmas volt. Egy örökkévalóságig tartott a betöltése, és a sztori hülyeség volt. Nem is volt olyan sok választás.
Kicsit lassú, de érdekes történet
Imádom ezt a történetet, annyira romantikus, de rohadtul utálom az energiát, mint pl.
Amit kifejezetten utálok, az az, hogy az energia olyan gyorsan elmegy! Nem tudom, hogy más is tapasztalt-e ilyet, de nemrég kaptam hirdetéseket más játékok készítőihez, de az X gomb nem működik, mindent megpróbáltam, hogy megszabaduljak tőle, de még mindig felbukkan. Lehet, hogy hiba, de nagyon bosszantó!
Szörnyű ez a játék! Az a tény, hogy minden alkalommal, amikor megérinti a következő beszélgetést, energiát használ fel, teljesen hülyeség. Eltávolítom ezt a szemetet, miután megtudtam, milyen gyorsan fogy el az energia. A játék készítőinek jegyzeteket kell készíteniük a Choices játékból (ami 110%-kal jobb)
Imádom!!!!!!
Elég jó
Robux - Scratch This Bux Kasíno dhfc
Tetszik
Is It Love? Ryan - lovestory 시뮬레이션 ars
Sony Xperia Z5. Nagyon jó csak ajánlani tudom
Nem tölti be a játékot, hanem azt mondja, hogy a hálózatnak internetkapcsolattal kell rendelkeznie. Csatlakoztam az internethez, és még mindig nem tölti be az internetet, rendben van a fiaim játékrendszerei, és jól működnek. Eltávolítani készülök, mert az az ütés, hogy nem tudok játszani
Imádom a történetet, csak... Tényleg egy egész napot kell várnunk, hogy megkapjuk a 300 kreditet, amit meg tudnál szerezni, hogy körülbelül 3 óra múlva újra megkaphassuk? Nem baj, ha ez nem történik meg, ez csak egy javaslat volt. Imádom ezt, mert elkezdem olvasni Darylt, és eddig nagyon jó