Post by tegahichanqui on Mar 13, 2022 3:24:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toontastic 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toontastic 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodo generatoriaus žetonai ▞▞▞
▞▞▞ Toontastic 3D 2022 version ▞▞▞
Toontastic 3D Maarifləndirici kfm
Tiesiog pridėkite parinktį, jei norite įrašyti galią, o ne nuolatinę
Taigi programa yra per graži, bet įvertinsiu tik 3 žvaigždutėmis, nes ši programa turi apribojimų, pavyzdžiui, pridėti tik 7 scenas, simbolius, kitaip malonu naudoti
Tai nuostabu Ir! Naudojau šią programą anksčiau, pataisykite piešinį, bet žmonės ten yra šedevras!
Toontastic 3D Õppemängud kmv
Puiki programėlė. Vaikai gali kurti nuostabius istorijų filmus ir nuostabius veiksmus. Bet taip pat prašome pridėti geresnių įrankių, kad galėtume nupiešti geresnius veidus. Arba ši programa puikiai tinka geram žaidimui!
Norėčiau, kad būtų daugiau klipų, nes jame yra tik 9 klipai ir kai kalbame, veikėjo lūpos nejudėjo, todėl išspręskite šias problemas
Šis žaidimas yra pats baisiausias žaidimas kada nors!!. Kaip kas nors gali sukurti tokį siaubingą žaidimą. Atsisiunčiau, nes galvojau, kad galėčiau sukurti animacinių filmukų, bet kai pasiekiau tą dalį, kur turime priversti veikėjus judėti ir visa tai, TAI BUVO SAUBU!!!!!!!, SAUBU!!!!!, Kvaila!!!!!
Šis žaidimas yra toks fantastiškas ir man jis per daug patiko, tačiau yra viena problema, kad turime labai mažiau laiko vaidinti, todėl šis žaidimas yra puikus. Norėjau skirti 5 žvaigždutes, bet dėl to skiriu tik 3 žvaigždutes. Taigi tiesiog prašau skirti mažiau laiko žaisti.
Labai įdomu, bet veikėjai turi būti atnaujinti, kad jie patiktų laisvo ugnies personažui
Toontastic 3D Pendidikan wtgf
Gerai, bet vienintelė problema yra ta, kad negalite sukurti ilgų mobiliųjų telefonų ir Ltd simbolių, o tai yra problema, o ne tiek daug dalykų ir daiktų, pridėkite, kad galime pridėti savo prekę ar įvykius, pls: (ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas, kad negalite pažymėti komandos arba Frendly sukurti ir taip, galite pridėti „Gmail“ žymų komandą, nes tai bus gerai. Padarykite tai, prašau. Aš esu gerbėjas. Prašau atnaujinti.it.
Man patinka ši programa iki šiol. Būtų puiku, jei galėtume importuoti paveikslėlius fono nustatymams, o ne piešti. Be to, suteikite mums galimybę lanksčiai importuoti garsą iš išorinių šaltinių.
Sugrąžinkite 2D!!!!!!!!!!!!!!!!!! plz plz!!!!!!!
Atnaujinkite šį žaidimą, pavyzdžiui, daugiau minučių ir naujų etapų bei naujų etapų
Taigi, būdamas animatorius, kuris animuoja maišytuve, esu gėdingas, tai taip blogai, kad net negaliu sukurti geros eigos sekos
Jis negali paleisti programos. Kiekvieną kartą, kai bandau sukurti sceną, tiesiog nukeliauju į pagrindinį ekraną. Man nepatinka ši programa...
Sugrąžinkite seną toontastic, naujasis net neleidžia išsaugoti savo istorijų, o veikėjai nėra net 3D, jie yra 3d, bet nėra puikūs ar įspūdingi, senasis toontastic 2d iš tikrųjų yra vieta, kur galite kurti istorijas, kur daugelis gerbėjų gali džiaugtis, #Notmytoontastic grąžinkite seną toontastic, prašau jūsų, vienaip ar kitaip jis turi sugrįžti
Tokia nuobodi programėlė ir labai prastai kurti animacinį filmuką
Bandau atsisiųsti šią programą, bet kai pradedamas atsisiųsti papildomas failas, programos atsisiuntimas nutrūksta ir rodoma parinktis įdiegti dar kartą Prašome padėti
Siaubinga
Negaliu pridėti garso, mes įrašome mano balsą 😟
Neveikia . prašau pataisyti
vaikams
žaidimas yra gana geras, bet man nepatinka, kaip 3D piešiniai atrodo iš šono. r.i.p 2d toontastic- man patiko labiau, prašau rasti būdą, kaip jį grąžinti
Unholy Adventure: Mystery Macəra pybt
Gera programa, jūs nusipelnėte 4 žvaigždučių, o ne 5 žvaigždučių, nes yra PROBLEMA, NEGALIU KURTI JOKIŲ ILGŲ ISTORIJŲ. Ištaisykite šią problemą ir nusipelnėte 5 žvaigždučių iš mano pusės.
Veikėjai daro tik tai, kam jie skirti, pavyzdžiui, vieną ar kelis žingsnius. Negalite priversti veikėjų kalbėti ir vaikščioti kartu.
Kurdamas vietą negaliu sukurti veikėjo iš galerijos, o ne iš 3D
Toontastic 3D শিক্ষামূলক umm
Jokios reakcijos. Nėra galimybės reaguoti. Kiti dalykai yra nuostabūs ir daro programą puikią. Bet jei turite sukurti skrudinimo animaciją, ši programa nėra gera. Prašau atsakyti
Blogiausia animacija Tai kaip pats blogiausias žaidimas Mano apžvalga -1000
Ši programa yra nuostabi, net nuostabi, nepaaiškina, kad ji tokia puiki, kad sukūriau daug istorijų va, aš myliu ją nuostabiai, dėkoju visiems žmonėms, kurie sukūrė šią programą. Tikiuosi, kad jums ji patiks taip pat, kaip man, ji taip nuostabi, man patinka tai jokių priedų, aš niekada negavau jokių papildymų, o neprisijungus personažas yra nuostabus, bet jie turi didelę ranką, tai yra juokingiausia dalis, aš negaliu pasakyti nieko blogo apie šią programą, ji yra daugiau nei nuostabi, todėl jai skyriau 5 žvaigždutes ir skiriu šiek tiek laiko šiai žinutei. masažas vertas
Sveiki vaikinai. Labai patiko ši programa, joje taip pat yra gana šaunių fonų ir personažų, tačiau būtų šiek tiek geriau, jei pridėtumėte įrangos, kaip galime piešti animacinius filmus 2.
Mano nuomone. Tai ribota.
Nepavyksta tinkamai nufilmuoti.......
Man patinka, bet tik viena problema NĖRA LAIKO ribos, kaip rimtai, nebėra laiko limito Nekenčiu laiko limito, išskyrus tai, kad man tai patinka!
Tai tikrai šaunus žaidimas ir mano broliai ir seserys mokosi, kaip juo naudotis, aš išbandžiau ir jis tikrai veikia, nors dėl kokių nors priežasčių jis neleis garso, kai aš jį peržiūrėsiu, nors tai ir viskas
Labai fainas, bet sunkunkoka nutemti veikėjus kai eina laikas. Iš pradžių nesuprantau, kad įsirašo mano balsas 😁😀😃
Toontastic 3D ትምህርታዊ bnkx
Programa sako, kad istorija eksportuojama į nuotraukų biblioteką. Bet failo niekur mano telefone nėra. Manau, kad atsisiuntimas neveikia atnaujintose „Android“ versijose.
Puiki programa, bet labai ribojanti animacijų kūrimą. Noriu visiškai valdyti simbolius, kitaip nei yra šioje programoje. Taip pat norėčiau tradicinio animacijos kadrų stiliaus, o ne vaizdo įrašymo stiliaus
Siaubinga. Negaliu eksportuoti į savo nuotraukų biblioteką! Ir kai bandau jį įrašyti, garsas neįsirašo
BLOGIAUSIA PROGRAMĖLĖ!!! TELEFONE NEGALI PRIDĖTI SAVO VEIDO, IR JOJE SUNKU PIEŠTI ŽMONES,
simboliai, kuriuos įdėjote mums, yra geri, bet turėtų būti lengviau sukurti daugiau tokiu pačiu formatu.