Post by tegahichanqui on Mar 13, 2022 3:21:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Samurai Love Ballad: PARTY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Samurai Love Ballad: PARTY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای بی نهایت را تقلب می کند ▞▞▞
▞▞▞ Samurai Love Ballad: PARTY 2022 version ▞▞▞
من این به روز رسانی جدید را دوست ندارم. شما امتیاز مهارت را فقط از طریق آموزش به دست می آورید، به این معنی که باید بین داستان اصلی یا داستان رویداد خود بازی کنید. با تشکر از اینکه این بازی را کاری طاقت فرسا کردید.
MotoGP Racing '21 Racing xkcs
من عاشق این برنامه هستم و اغلب آن را بازی می کنم و معمولاً هیچ مشکلی ندارم. من شنیده ام که مردم برای چند روز مشکل داشتند و تعمیر و نگهداری انجام شده بود اما اکنون نمی توانم چیزی را بارگذاری کنم. من صفحه سفید ترسناک و خالی را دریافت می کنم. قبل از تعمیر و نگهداری می توانستم بازی کنم مشکلی نداشت. امیدوارم این موضوع به زودی حل شود من نمی خواهم بازی مورد علاقه ام را ببازم. من به Saizo fix DX نیاز دارم
فکر میکنم برای زمانی که داستان را میخوانیم و سعی میکنیم به پایان بعدی برسیم، باید یک دکمه رو به جلو اضافه کنید.
من عاشق بازی هستم و همه چیز را دوست دارم اما چرا نمی توانم وارد سیستم شوم و بازی را انجام دهم؟ گفته شده ERROR 😔😔
نه، نمیخواهم به این برنامه اجازه دسترسی به گزارش تلفنم یا هر چیز دیگری غیر از قابلیت ذخیره را بدهم.
چرا این برنامه برای برقراری تماس تلفنی به مجوز نیاز دارد؟؟؟؟
Samurai Love Ballad: PARTY Simulacije yds
من عاشق این اتوم هستم من چندین برنامه otome دوره Sengoku را بازی کردهام، و این برنامه مشابهی ندارد. همیشه یک رویداد داستانی، جنگ قبیلهای، مجموعه، داستان جایزه، جشن یا قرعهکشی در جریان است، و این *علاوه بر* عاشقانه روزانه شماست. داستان مسیر آنقدر از این سرمایهگذاری لذت بردم که «دادگاه تاریکی» ولتاژ را از دست دادم و به آن یکی نیز علاقهمند شدم (که تعجببرانگیز بود، زیرا این یکی را به دلیل جذابیت تاریخیاش دریافت کردم - btw بسیار دقیق است). اگر از otome، Sengoku یا هر دو لذت می برید، اکنون D/L!
این یک بازی احمقانه است، منظورم این است که حتی کار نمی کند
گرافیک زیبا اما گیج کننده است. اپیزودها خیلی کوتاه هستند و تعداد پاس های مضحکی را مصرف می کنید. ماموریتهایی که میدانم جدای از بازی هستند، اما فکر میکنم باید از جایی هم پول دربیاورم. من تنظیم مجدد زمان برای پاس هایی که هوشمندانه است را دوست دارم. بیشتر چیزها گران است در مقایسه با سایر بازیهای otome/choice، این انتخابها و مأموریتهای جانبی غیرضروری برای ارتقاء مهارت فراهم نمیکرد. و شاخص شیمی گیج کننده بود. به غیر از این، بازی خوبی است.
بسیار خوب است
چرا برای عملکرد بازی نیاز به دسترسی به مخاطبین من دارید!!!!
چرا برنامه نیاز به دسترسی به تماس های من دارد؟ اوه، نه ممنون
بازی خوب
من عاشق این بازی هستم. این به خصوص یک بازی خوب برای یک فرد شاغل است. شما نمی توانید بنشینید و آن را پرخوری کنید، اما هر روز مشتاق مطالعه هستید. من دوست دارم که همیشه رویدادهای داستانی جدید و رویدادهای جنگی وجود داشته باشد. این برای بردن بازی پولی نیست، که واقعا لذت بخش است. من همچنین عاشق مد و دوستانی هستم که آنلاین پیدا کرده ام.من این بازی را به هر کسی که نمیخواهد زیادهروی کند، اما چیزی برای خواندن هر روز دارد توصیه میکنم. همچنین این یک بازی بسیار جذاب مانند بازی های دیگر نیست
حتی نمی توانم مدام بگویم که مشکلی وجود دارد و اجازه ورود نمی دهم
قبل از اینکه داده ها را منتقل کنم
Samurai Love Ballad: PARTY הדמיה xjqd
خط داستانی شگفت انگیز! آنها حتی برای شخصیت های فرعی برای خوانندگان برای غوطه ور شدن خود در ساختمان جهان، جن دارند. من خون و عرق و اشکم را فدای این بازی کرده ام و ناامید نیستم. 😌🤘🏻
احمقانه است 🎮
چرا یک بازی داستانی شما برای بازی کردن نیاز به دسترسی به لیست مخاطبین گوشی من دارد؟ به نظر من شبیه یک کلاهبرداری است!
بارگذاری برنامه همیشه زمان زیادی می برد، بسیار طولانی است که حتی نمی توانم به طور اولیه در رویدادها شرکت کنم. بارها مجبور شدم به طراوت ادامه دهم. تنها چیزی که می بینم بعد از هر بار رفرش صفحه خالی است.
این دارای گرافیک زیبا و مردان خوش تیپ است، اما من در باز کردن برنامه مشکل دارم. لطفا رفع کنید
من می خواهم آن را بازی کنم اما بازی لود نمی شود که گویی لمس در منوی اصلی کار نمی کند. لطفا درستش کنید
من حتی نتوانستم آن را بازی کنم، زیرا این درخواست دسترسی به تمام فایل های من و دسترسی برای برقراری و مدیریت تماس های تلفنی را دارد ;-;
دیشب بهروزرسانی شد و نتوانست تمام روز اجرا شود ویرایش: برنامه اکنون به من میگوید که یک خطای سیستم وجود دارد و برنامه دیگر در دسترس نیست
خیلی بد است اوووگ
متن فراتر از کادر است و زمان آزمایش باقیمانده فقط تا حدی قابل مشاهده است. لطفاً، زمانی که متن کمی در آن جا نمیشود، یک گزینه اسکرول را در کادر در نظر بگیرید، زیرا حدس میزنم کوچکتر کردن اندازه متن حتی از آنچه قبلاً هست غیرممکن است.
من کاملاً این بازی otome را دوست دارم، همه چیز در مورد آن، از جمله گرافیک بسیار واضح است. هر شخصیت برای قلب من بسیار خاص است و داستان هایی که آنها تعریف می کنند برای همیشه به یاد خواهم داشت.
داستانهای اصلی مختلف را دوست دارم و برای آن من 5 ستاره میدهم، اما زمانی که برای رسیدن به آن طول میکشد آزاردهنده است و من را به حداقل 4 ستاره پایین میآورد. با این حال، این بازی برای ثروتمندان است، اگر از راه دور بیصبر هستید، چقدر پول باید خرج کنید، کاملا مضحک است. اگر بعد از تکمیل آن حداقل مقداری مسیر آزاد یا چیزی وجود داشت، ارزشش را داشت. من صدها خرج نمی کنم تا سریع بازی را به دست بیاورم، اما داستان ها آنقدر خوب هستند که بتوانم آهسته پرداخت کنم...فعلا.
خط داستانی بازی ها نیمه بریده است زیرا جعبه خوانندگان بسیار کوچک است و هیچ ویژگی تند کشیدن به بالا وجود ندارد تا ببینید بعد از خواندن چیزی بیش از 4 خط چه چیز دیگری دنبال می شود. لطفا این را اصلاح کنید. به نظر می رسد خط داستان عالی است، اما اگر نتوانم تصویر کامل را به دست بیاورم، نمی توانم وقتم را روی این موضوع بگذارم. برخی از لحظات حساس برای هر شخصیت در مقدمه را از دست می دهم و باید به دیالوگ شخصیت های دیگر تکیه کنم. اگر لطفاً این را اصلاح کنید واقعاً ممنون می شوم.
نمی دانم گوشی من است، اتصال من است یا بازی، اما گاهی اوقات ورود به بازی سخت است. روی صفحه سفید گیر می کند. رفرش کردن صفحه هیچ کاری انجام نمی دهد، بنابراین همیشه باید از بازی خارج شده و بارها و بارها وارد بازی شوم تا زمانی که کار کند. نه تنها این، حتی اگر گاهی اوقات شروع به کار کند، برخی از تصاویر و عملکردها نشان نمیدهند که غیرقابل پخش شدن است. اشتباه نکنید، من عاشق بازی هستم اما این موضوع واقعاً آزار دهنده است.
Samurai Love Ballad: PARTY ব্যাজ mnv
من تا اینجا آن را دوست دارم، فقط تعجب می کنم که چگونه به پایین اسکرول می کنید تا قسمت پایین متن را ببینید.